SVENSKA
TATUERINGS MÄSSAN

Est 1993

BORGEN NORRKÖPING

Biljetter

Välkommen till Svenska Tatueringsmässan

Varmt välkomna till Nordens äldsta tatueringsmässa!
Här samlar vi ett sextiotal av Sveriges allra bästa tatuerare under ett och samma tak, för att tillsammans skapa detta färgsprakande event på Borgen, Folkets park i Norrköping. Dessa tatuerare representerar en mångfald av olika tatueringsstilar samt tekniker vilket gör att du som besöker mässan kan vara säker på att hitta just det du söker. I vanlig ordning har vi flera olika kategorier att tävla i, som exempelvis den prestigefyllda ”Tattooist of the Year” där årets tatuerare koras. Du som besökare är också välkommen att visa upp dina egna tatueringar och tävla med dem. Info för detta finner du i infodisken. Som vanligt finns mat och dryck att förtära i våra lokaler. Även ett antal utställare medverkar på mässan så man kan shoppa diverse smycken, kläder, konst och mycket mycket mer. Vi ser fram emot att se dig här under dessa bläckfyllda dagar!

 

 

KONFERENCIER TOBIAS TÖRNELL

Tobias kommer både att finnas på scen som konferencier och guida er genom tatueringstävlingarna och uppträda som Fakir på mässan.

Nålar eld och glas är bara en liten del av vad Toby Fakir tar med sig i showen kom med och lev i nuet när Sveriges old school fakir kommer på besök.

 

HARDBEAT HORNETS

 

Hardbeat Hornets är en trio från Västerås – Vagnhärad. Här utlovas en vild rock’n’roll och rockabilly. Bandet har sina rötter i gammal hederlig rockabilly och engelsk Teddyboy-rock, i bandets egna vilda tappning. Hardbeat Hornets är ett 3-piece-band med Harry Jussila på sång och gitarr, Jocke Törnblom på ståbas och Marcus Jäder på trummor. Här satsas mycket krut på egenskrivna låtar från nyutgivna skivan Lost in dirtroads, men även covers på allt möjligt från Buddy Holly till Crazy Cavan. "

 

 
Svenska Tatueringsmässan

Svenska Tatueringsmässan
på Instagram

Gå till Instagram

Svenska Tatueringsmässan
på Facebook

Gå till Facebook

Här finns vi

----

Adress
Borgen
Folkborgsvägen 20
603 80 Norrköping